Print this page
Ανήλικη στον Ορχομενό κατήγγειλε ότι την κακοποιούσαν και έσβηναν πάνω της τσιγάρα

Ανήλικη στον Ορχομενό κατήγγειλε ότι την κακοποιούσαν και έσβηναν πάνω της τσιγάρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα μετά τις καταγγελίες ανήλικης, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού στη Βοιωτία και ανέφερε ότι είναι θύμα κακοποίησης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για κοπέλα Ρομά ηλικίας 15 ετών από περιοχή της Φθιώτιδας, η οποία τον περασμένο Δεκέμβριο κλέφτηκε με έναν συνομήλικό της, επίσης Ρομά, και πήγε να μείνει μαζί του στον Ορχομενό.

Αρχικά οι δυο οικογένειες είχαν αντιπαλότητα, ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται να τα βρήκαν και η μητέρα της ανήλικης την επισκεπτόταν στον Ορχομενό. Το τελευταίο όμως δίμηνο η μητέρα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της, αφού από την άλλη πλευρά κάθε φορά το απέφευγαν με διάφορες δικαιολογίες.

Οι καταγγελίες της ανήλικης για κακοποίηση

Όπως κατήγγειλε το ανήλικο κορίτσι στους αστυνομικούς, η οικογένεια του φίλου της της είχε αφαιρέσει το κινητό και την κρατούσε σε ομηρία. Μάλιστα έκανε λόγο για κακοποίηση και φέρεται να είπε ότι, εκτός από το ξύλο, είχαν σβήσει πάνω της ακόμα και τσιγάρα.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τη βασιμότητα των καταγγελιών για κακοποίηση, ενώ η ανήλικη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ώστε να επιβεβαιωθούν από πού προέρχονται τα σημάδια που έχει στο σώμα της.

Με πληροφορίες από lamiareport

Last modified on 13/02/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr