Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ξυλοδαρμός 17χρονου: Γιος καθηγήτριας του ίδιου σχολείου ο ένας από τους δράστες

Ξυλοδαρμός 17χρονου: Γιος καθηγήτριας του ίδιου σχολείου ο ένας από τους δράστες

Σοκάρει η είδηση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου μαθητή σε σχολείο στο Βύρωνα, ότι δηλαδή ο ένας από τους μαθητές που χτύπησε τον 17χρονο είναι γιος καθηγήτριας του ίδιου

σχολείου. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία πρόσθεσε ότι ο γιος της καθηγήτριας τιμωρήθηκε με δύο ημέρες αποβολή από το σχολείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος δέχθηκε επίθεση μέσα στην αυλή του σχολείου, όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί τη μικρή του αδελφή, η οποία επίσης δέχεται συχνά bullying από τους συμμαθητές της.

Η κ. Κεραμέως, που επισκέφθηκε το σχολείο και συνομίλησε με καθηγητές, αλλά και με τους γονείς του άτυχου 17χρονου, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, μίλησε για περιστατικό πρωτοφανούς βιαιότητας. «Τέτοια περιστατικά δεν έχουν καμία θέση στα σχολεία» υπογράμμισε η κυρία Κεραμέως, η οποία πρόσθεσε ότι βρίσκονταν καθηγητές μπροστά στο περιστατικό και έδρασαν άμεσα.

Όσο για τη selfie που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μέσα από αστυνομικό τμήμα, η υπουργός διευκρίνισε ότι πρόκειται για παλιό περιστατικό. Τέλος, η Νίκη Κεραμέως δήλωσε ότι το Υπουργείο θα θεσμοθετήσει τον «δάσκαλο εμπιστοσύνης» για τέτοιου είδους συμβάντα.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 14/02/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr