Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Θεσσαλονίκη: Δύο ληστείες σε καταστήματα ψιλικών

Θεσσαλονίκη: Δύο ληστείες σε καταστήματα ψιλικών

Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού δεν πτόησε τους δράστες που λήστεψαν καταστήματα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες ήταν δύο.

Η μία ληστεία έγινε στην Τούμπα και η δεύτερη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι ληστές που άρπαξαν χρηματικά ποσά είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Η πρώτη ληστεία συνέβη στις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας, στην οδό Κλεάνθους, όπου ο δράστης, υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, πήρε από το ταμείο 150 ευρώ. Τρεις ώρες αργότερα, γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα, σημειώθηκε η δεύτερη ληστεία, αυτή τη φορά στην οδό Ιασωνίδου.

Όπως έγινε γνωστό, ο υπάλληλος του καταστήματος φαίνεται να αντιστάθηκε και ο δράστης τον χτύπησε με λοστό πριν αρπάξει τις εισπράξεις και διαφύγει. Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο, απ' όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ήδη η αστυνομία έχει ξεκινήσει προανάκριση για τα δύο περιστατικά.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 24/03/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr