Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αφήνουν σταδιακά ανασφάλιστα τα οχήματά τους λόγω των απαγορεύσεων

Αφήνουν σταδιακά ανασφάλιστα τα οχήματά τους λόγω των απαγορεύσεων

«Από την έναρξη της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ο στόλος των ασφαλισμένων οχημάτων μειώθηκε κατά 1,2% και είναι στις 7/4/2020 6.163.034 οχήματα», σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του προέδρου

της Επιτροπής Αυτοκινήτων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και διευθύνοντος συμβούλου της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής Δημήτρη Ζορμπά. Η μείωση αφορά κυρίως ΙΧ και μηχανάκια.

Όπως προσθέτει ο κ. Ζορμπάς, «το σύνολο των ασφαλιστών προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του για την εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και οι ασφαλιστικές εταιρείες λειτουργούν κατά κύριο λόγο με απομακρυσμένη εργασία.

»Συνεχίζουμε να ασφαλιζόμαστε στον ασφαλιστή μας. Ακόμα και στη μικρή κυκλοφορία έχουμε ατυχήματα. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν αρέσκεται στην ευκαιριακή τιμολόγηση. Στηρίζουμε τους ασφαλιστές και ασφαλιζόμαστε στις εταιρείες που μας εξυπηρετούν καλύτερα, μας δίδουν την αποζημίωση όταν χρειαστεί γρήγορα και χωρίς περικοπές, έχουν πιστότητα και διαχρονικότητα στη συμπεριφορά τους».

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 13/04/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr