Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Τρίκαλα: Ρομά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς

Τρίκαλα: Ρομά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς

Στο νοσοκομείο Τρικάλων κατέληξαν τρεις αστυνομικοί, μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε με Ρομά.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr, όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα όταν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

μετέβησαν στον οικισμό των Ρομά στο Κηπάκι, μετά από κλήση που δέχτηκε το κέντρο για φασαρία με μουσική, ενώ παράλληλα είχαν κληθεί για συνδρομή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συστάσεις, ωστόσο φέρεται να δέχτηκαν επίθεση από εξαγριωμένους Ρομά, ενώ η κατάσταση «άναψε» όταν προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα Ρομά. Δημιουργήθηκε νέα ένταση και οι Ρομά φέρεται να επιτέθηκαν με πέτρες και καδρόνια.

Από το επεισόδιο όπως προαναφέρθηκε- τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, ευτυχώς όχι σοβαρά, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Μετά στο νοσοκομείο ακολούθησε και δεύτερο επεισόδιο και συνελήφθησαν δυο γυναίκες και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 21/04/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr