Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Βίντεο-σοκ: Νεαρός έβαλε στοίχημα και πήδηξε από τον Φάρο της Ναυπάκτου

Βίντεο-σοκ: Νεαρός έβαλε στοίχημα και πήδηξε από τον Φάρο της Ναυπάκτου

Σοκαρισμένη είναι η πόλη της Ναυπάκτου από το ατύχημα στο λιμάνι της πόλης το βράδυ της Κυριακής 17/5. Ένας 17χρονος ανέβηκε στον Φάρο για να κάνει βουτιά επειδή είχε βάλει στοίχημα με τους φίλους του,

αλλά χτύπησε άσχημα.Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 17χρονος βρίσκεται στις πολεμίστρες του Φάρου και αρχικά διστάζει να πηδήξει. Το κάνει όμως στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα και στη συνέχεια να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Το βίντεο: npress.gr

Το πρωί της Δευτέρας η μητέρα του νεαρού ευχαρίστησε τον Θεό που το παιδί της επέζησε από αυτό το περιστατικό και τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψαν οι γονείς του παιδιού, που σώθηκε από θαύμα:

Δεν επικροτώ την δράση του παιδιού μου πρόκειται ξεκάθαρα για μια νεανική επιπολαιότητα που τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες και ειδικά στη Ναύπακτο αυτή την εποχή συνηθίζουν να υιοθετούν, ούτε το καταδικάζω όμως, ξέρουμε πώς λειτουργούν οι έφηβοι.Το παιδί μου σώθηκε από βέβαιο θάνατο γιατί ήταν εκεί απλοί πολίτες που έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τους ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για αυτό.

Όμως πού ήταν οι αρχές; Πού ήταν το λιμενικό; Δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί και να εποπτεύει την περιοχή; Ο δήμος; Πού είναι; Τι μέτρα έχει πάρει;Στο λιμάνι γίνονται έργα και η η δημοτική αρχή δεν έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.Η αστυνομία που ήταν όταν ξέρουμε πως γίνεται συνάθροιση στο λιμάνι μάλιστα εν μέσω κορονοϊού και δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας; Αυτά λοιπόν καταδικάζω και όχι το παιδί μου.

Ο γιος μου σώθηκε γιατί υπήρξαν οι δύο τυχαίοι πολίτες να τον βοηθήσουν... αλλιώς δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο. Οι αρχές υπήρξαν άφαντες σε μια περίπτωση ζωής και θανάτου χωρίς κανένα σχεδιασμό, χωρίς να μεριμνούν για την υγεία και το καλό των πολιτών.

Εύχομαι από εδώ και πέρα να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα και να είμαστε οι τελευταίοι γονείς που έζησαν αυτή την περιπέτεια και αυτόν τον πόνο.
Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους σας για τις ευχές σας για την γρήγορη ανάρρωση του Βασίλη μας.
Ανδρέας Χαρακίδας ~ Θεοδώρα Ζαμπάρα

Πηγή: npress.gr

Last modified on 19/05/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr