Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε ελεύθερη πτώση: Συμμετείχε σε άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε ελεύθερη πτώση: Συμμετείχε σε άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων

Στην επιχειρησιακή εκπαίδευση του προσωπικού των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΜΕΕ) συμμετείχε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος πραγματοποιώντας άλμα από στρατιωτικό ελικόπτερο

στην θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου.Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφτηκε την Παρασκευή το Στρατόπεδο «Υποστράτηγου Ανδρέα Καλλίνσκη» το οποίο είναι έδρα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) και των ΜΕΕ του ΓΕΕΘΑ [Ζ΄ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ΄ΜΑΚ) και Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ)], στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Κατά την επίσκεψη του ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Μονάδων, και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό σχετικά με τη συγκρότηση της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ). Ακολούθως, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών κατασκευής στεγάστρου στο κολυμβητήριο μάχης του ΚΕΕΔ.

Μεταξύ άλλων, ο Αρχηγός παρέστη στην τελετή εγκαινίων του νέου Διοικητηρίου του ΕΤΑ, του οποίου οι εργασίες ολοκληρώθηκαν το Μάιο 2020. Συνοδευόταν από τον Διοικητή της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΔΔΕΕ) Υποστράτηγο Γεώργιο Τζιτζικώστα και τον Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΕΔ) Υποστράτηγο Ευάγγελο Παπαδόπουλο

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 05/06/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr