Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γυναίκα μπουγέλωσε τον Νίκο Χαρδαλιά στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη

Γυναίκα μπουγέλωσε τον Νίκο Χαρδαλιά στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη

Τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά έβαλε στο «στόχαστρο» γνωστή Θεσσαλονικιά που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει επιτεθεί λεκτικά σε αστυνομικούς για το θέμα του κορωνοϊού.

 

Η Θεσσαλονικιά, Ι. Κ., εντόπισε τον κ. Χαρδαλιά, ενώ εκείνος βρισκόταν σε εστιατόριο στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γευματίζοντας μαζί με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου και την κόρη του.

Η γυναίκα τον πλησίασε λέγοντας του πως είναι «φοβερός» και ότι «έσωσε την χώρα», και του ζήτησε να βγάλει μαζί του μια φωτογραφία. Ωστόσο, όταν ο κ. Χαρδαλιάς δέχθηκε, εκείνη χωρίς δεύτερη κουβέντα πήρε ένα ποτήρι γεμάτο νερό από το τραπέζι και το... έριξε πάνω του.

Αμέσως παρενέβησαν οι άνδρες της ασφάλειας του κ. Καράογλου, καθώς ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε χωρίς την αστυνομική του φρουρά και την προσήγαγαν ενώ κατάσχεσαν και το κινητό της φίλης της που τραβούσε βίντεο εκείνη τη στιγμή.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 09/06/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr