Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ξυλοδαρμός 83χρονης: Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασε ο 40χρονος

Ξυλοδαρμός 83χρονης: Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασε ο 40χρονος

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου στην Πρέβεζα πέρασε το πρωί της Τετάρτης ο 40χρονος μετανάστης ο οποίος βαρύνεται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας 83χρονης ηλικιωμένης

ημεδαπής στην Πρέβεζα.Υπενθυμίζεται ότι ο περασμένο Σάββατο 20 Ιουνίου η ηλικιωμένη γυναίκα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις της και χωρίς τα ρούχα της μέσα στο σπίτι της σε γειτονιά της πόλης.

Η 83χρονη έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της και είχε διακομιστεί αρχικά στο νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της στο ΠΓΝΙ Ιωαννίνων όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή η άτυχη ηλικιωμένη εκτός από τα εμφανή τραύματα σε πρόσωπο και σώμα φέρει και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Last modified on 24/06/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr