Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Εξαρθρώθηκε σπείρα εκβιαστών

Εξαρθρώθηκε σπείρα εκβιαστών

Πολυάνθρωπο κύκλωμα εκβιαστών στο οποίο φέρεται να εμπλέκονται και δύο αστυνομικοί εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής.Η Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση,

προχώρησε σε προσαγωγές περίπου δεκαπέντε ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι δύο αστυνομικοί που φέρονται να εμπλέκονται στη σπείρα εκβιαστών.

Τα μέλη της φέρεται να δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και τα δυτικά προάστια, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη συγκεκριμένη σπείρα εμπλέκονται σε εκβιασμούς καταστηματαρχών ακόμα και σε βομβιστικές επιθέσεις.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο αστυνομικοί, που φέρονται να βοηθούσαν τους εκβιαστές, υπηρετούν σε Υπηρεσίες του Πειραιά.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στο κύκλωμα εμπλέκονται ακόμα 5 άτομα τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες αναμένεται αύριο να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για να τους αποδοθούν κατηγορίες.

Λεπτομερείς ανακοινώσεις αναμένονται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής αύριο Παρασκευή.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 03/07/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr