Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Πυρκαγιά στο Μάτι: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Η. Ψινάκης

Πυρκαγιά στο Μάτι: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Η. Ψινάκης

Άνοιξε ο κύκλος των απολογιών των 20 κατηγορουμένων για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Πρώτος κλήθηκε να απολογηθεί ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος πήρε προθεσμία για

τις 8 Σεπτεμβρίου από τον ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία για το Μάτι.Συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Δημήτρη Κουσιουρή, ο Ηλίας Ψινάκης ζήτησε την προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί από την ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου δήλωσε: «Στην τεράστια αυτή τραγωδία που τόσοι άνθρωποι πέθαναν με φριχτό θάνατο πρέπει όσοι από εμάς εμπλέκονται ή έχουν οποιαδήποτε ευθύνη να τιμωρηθούν πραγματικά. Και για τη μνήμη των νεκρών και τη δικαίωση αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν και για να μην ξαναγίνει. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη». Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι δεν έκανε κάτι που έπρεπε να κάνει απάντησε πως αυτό «θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη».

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 24/07/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr