Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Συναγερμός στην Καβάλα

Συναγερμός στην Καβάλα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καβάλα, όπου εντοπίστηκαν 24 κρούσματα κορωνοϊου σε βιομηχανία της περιοχής. Συνολικά ελήφθησαν 120 δείγματα από εργαζόμενους και ο έλεγχος τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να γίνουν έλεγχοι στην περιοχή και τα γύρω χωριά.Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης σε συγγενείς και κοντινά πρόσωπα με τα οποία ήρθαν σε επαφή τα κρούσματα.

Το εργοστάσιο έχει σφραγιστεί ήδη από την Παρασκευή όταν εντοπίστηκαν τα δύο πρώτα κρούσματα και έγιναν τα τεστ σε 120 εργαζομένους. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τα περισσότερα από τα 24 κρούσματα αφορούν ασυμπτωματικούς ασθενείς.

Τοπικές ιστοσελίδες ενημέρωσης αναφέρουν πως στην όλη διαδικασία δεν εμπλέκεται το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Εκεί, αναμένονται τα αποτελέσματα τριών «ύποπτων» δειγμάτων τα οποία όμως, σύμφωνα με τη Διοίκηση, δεν εμπνέουν κάποια ανησυχία.

Τις τελευταίες ημέρες στην Καβάλα εντοπίζονταν καθημερινά κρούσματα κορωνοϊού, με αποτέλεσμα την επαγρύπνηση των αρμόδιων Αρχών.

Περισσότερα και αναλυτικά

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 01/08/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr