Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για την αποφυγή συνωστισμού

Επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για την αποφυγή συνωστισμού

Περίπου 300 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, που ήταν συγκεντρωμένα στην οδό Μακένζυ Κινγκ, έξω από τον Ναό της Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απομάκρυνε στις 02:00 τα ξημερώματα η αστυνομία,

στο πλαίσιο των ελέγχων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο και ζήτησαν από τους συγκεντρωμένους να απομακρυνθούν. «Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός.

Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο» ήταν το ηχογραφημένο μήνυμα που μετέδωσε από ηχεία περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Όσοι ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις και διαλύθηκαν, χωρίς να προκληθεί ένταση.

Η παραπάνω επιχείρηση ήρθε λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία προανήγγειλε εντατικοποίηση των ελέγχων για τους συνωστισμούς. «Θα είμαστε παρόντες σε κάθε πλατεία, σε κάθε περιοχή, σε κάθε αγορά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη και σε συνεργασία με τους πολίτες αυτό τον μεγάλο, επικίνδυνο εχθρό που έχει εμφανιστεί εδώ και λίγους μήνες στη ζωή μας» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του υπουργού.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 22/10/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr