Print this page
Άγρια δολοφονία του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη

Άγρια δολοφονία του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας σήμερα στη Βάρη μετά από πυροβολισμούς. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, το θύμα είναι ο πυγμάχος Αναστάσιος Μπερδέσης, ενώ το περιστατικό έγινε έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο

«Αίολος», που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι προσέγγισαν τον άνδρα με ένα μαύρο πολυτελές τζιπ και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Μάλιστα ο τρόπος εκτέλεσής του παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου.

Το θύμα ήταν γνώριμος των Αρχών καθώς το 2008 το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση κυκλωμάτων της νύχτας στην Πάτρα. Ο Μπερδέσης είχε κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας αλλά είχε αθωωθεί.

Για ένα διάστημα υπήρξε φυγόδικος, ωστόσο εν τέλει εξέτισε ποινή φυλάκισης. Κατά το παρελθόν υπήρξε πυγμάχος, ενώ είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πριν από μερικά χρόνια όταν είχε κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Φωτογραφίες - Video: Νίκος Χριστοφάκης

Περισσότερα...

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 31/05/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr