Print this page
Χειροπέδες στον Σεμέδο για βιασμό

Χειροπέδες στον Σεμέδο για βιασμό

Στη σύλληψη του γνωστού ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο προχώρησε η Αστυνομία, καθώς έχει γίνει σε βάρος του καταγγελία για βιασμό από μία 17χρονη.Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μάλιστα οδηγήθηκε λίγο πριν το μεσημέρι σήμερα

Δευτέρα 30 Αυγούστου στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του, ωστόσο ο ίδιος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη στον ανακριτή.

Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή δήλωσε: «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε, μόλις αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, να μετανιώσω που εκτέθηκα και να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωσή μου με βία. Θέλω να πω ότι όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία» ανέφερε ο συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του ποδοσφαιριστή, το θύμα είχε υποστηρίξει στον Πορτογάλο αμυντικό πως ήταν 19 ετών. «Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά» είπε χαρακτηριστικά.

Οι αρχές εντόπισαν και τον καλλιτεχνικό μάνατζερ ο οποίος φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι στο γνωστό νυχτερινό κέντρο του Ωρωπού. Τα στοιχεία του ήταν εξαρχής γνωστά στην αστυνομία, ωστόσο δεν συνελήφθη στο όριο του αυτοφώρου. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί και αυτός στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα όμως με τους αστυνομικούς αλλά και την κατάθεση της νεαρής κοπέλας, φέρεται να τη βίασε και αυτός, μέσα στο σπίτι της Γλυφάδας, σε διαφορετικό χρόνο από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Δείτε βίντεο από τα δικαστήρια κατά τη μεταφορά του:

Περισσότερα και αναλυτικά...

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 31/08/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr