Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Δολοφονία Ν. Μάδυτος: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 56χρονο

Δολοφονία Ν. Μάδυτος: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 56χρονο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις του νόμου περί όπλων άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος του 56χρονου για τη δολοφονία της 55χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.

Μετά την πλήρη ανατροπή της υπόθεσης δολοφονίας της 56χρονης γυναίκας σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης ενώπιον εισαγγελέα, όπου φέρεται πως ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα επειδή τον απατούσε και δήλωσε ότι μετάνιωσε για την πράξη του.

Ο 56χρονος δολοφόνος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Υπενθυμίζεται, πως η δολοφονία της 55χρονης σημειώθηκε έπειτα από θανάσιμους πυροβολισμούς που δέχτηκε με κυνηγετική καραμπίνα, μέσα σε ζαχαροπλαστείο, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας. Πληροφορίες αναφέρουν πως την πυροβόλησε τρεις φορές στην κοιλιά και στην ράχη, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 55χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τον τόπο του συμβάντος στο τοπικό Κέντρο Υγείας και από εκεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Κατά την διάρκεια διακομιδής της έπαθε ανακοπές, ενώ οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες με ανανήψεις. Ωστόσο, η γυναίκα κατέληξε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, ενώ υπέδειξε, στους αστυνομικούς, σημείο στο Καλοχώρι όπου είχε κρύψει το όπλο.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 15/12/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr