Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Tα 80 δευτερόλεπτα της δολοφονίας του Άλκη

Tα 80 δευτερόλεπτα της δολοφονίας του Άλκη

Δεν σταματούσαν να χτυπούν με λύσσα επί 80 δευτερόλεπτα. Μαχαίρια, ρόπαλα, δρεπάνι ανεβοκατέβαιναν με μίσος που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους. Ο 19χρονος Άλκης ήταν ακινητοποιημένος, ψυχορραγούσε, αλλά το άνανδρο μπουλούκι

των 12 εγκληματιών φαινόταν αποφασισμένο να σκοτώσει. Τα ρούχα τους γέμισαν με το αίμα του Άλκη και των φίλων του. Kαι όμως όταν οι δράστες άρχισαν να τρέχουν για να διαφύγουν ένιωθαν ...ευφορία.

«Άρχισα να φωνάζω στα άτομα που ήταν στη συμπλοκή “πάμε, πάμε”. Δεν σταματούσαν, χτυπούσαν αλλεπάλληλα, με τα χέρια, με ότι είχαν...Μπήκαν στο αυτοκίνητο και ήταν σε καλή κατάσταση. Ο ΓΚ γύρισε και μου είπε “έκανα μ.. άφησα το δρεπάνι εκεί” και με ρώτησε αν το μάζεψα» Αυτό κατέθεσε ο 23χρονος στην απολογία του για το φονικό, νωρίτερα την Τετάρτη (9/2).

Ένα από τα βίντεο - ντοκουμέντο που παρουσίασε η ΕΡΤ δείχνει τους δράστες να φτάνουν στην οδό Γαζή στη Θεσσαλονίκη και να βγαίνουν από τρία αυτοκίνητα κρατώντας μαχαίρια. Μέσα σε 80 δευτερόλεπτα σύμφωνα με το χρόνο από την κάμερα ασφαλείας εκτελούν το οργανωμένο και προμελετημένο -σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει αστυνομία και δικαστικές αρχές- έγκλημά τους.

Στο βίντεο διακρίνεται ένας από τους δολοφόνους του Άλκη να τον χτυπάει με μανία για τελευταία φορά πριν φύγει τρέχοντας προς το αυτοκίνητο. Δύο από τους φίλους του 19χρονου τρέχουν να σωθούν και να ζητήσουν βοήθεια την ώρα που οι δράστες με τα φονικά όπλα στα χέρια τρέχουν προς τα αυτοκίνητα.

Αυτοί είναι οι 11 συλληφθέντες

Η «Ζούγκλα» φέρνει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των 11 συλληφθέντων:

 

Περισσότερα....

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 09/02/2022

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr