Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μπήκε στο σπίτι της από το παράθυρο, γδύθηκε και την περίμενε

Μπήκε στο σπίτι της από το παράθυρο, γδύθηκε και την περίμενε

Συνελήφθη υπήκοος Αλβανίας που κατηγορείται για τον βιασμό γυναίκας ρουμανικής υπηκοότητας.Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η γυναίκα στους αστυνομικούς, γύρισε στο σπίτι της στον Άγιο Δημήτριο στις 4 τα ξημερώματα από την καφετέρια στην οποία εργάζεται,

συνομίλησε στο Skype για μία περίπου ώρα και στη συνέχεια πήγε για ύπνο.Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το limnosfm100.gr λίγο πριν η γυναίκα επιστρέψει, ο δράστης είχε παραβιάσει παράθυρο του σπιτιού της, γδύθηκε και παρέμενε κρυμμένος, μέχρι τη στιγμή που το θύμα ξάπλωσε στο κρεβάτι του για να κοιμηθεί, οπότε και πραγματοποίησε την επίθεσή του.

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Λαμπροδευτέρας, η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε τις πράξεις του και ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του χρωστούσε χρήματα τα οποία θέλησε να του ξεπληρώσει με αυτό τον τρόπο.

Last modified on 19/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr