Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

ΣΟΚ: Έθαψε ζωντανό το μωρό της και το βρήκαν συνάδελφοί της τρεις μέρες μετά!

ΣΟΚ: Έθαψε ζωντανό το μωρό της και το βρήκαν συνάδελφοί της τρεις μέρες μετά!

Η 25χρονη μητέρα παραδέχτηκε στην αστυνομία την ενοχή της.Σοκαρίστηκαν οι υπάλληλοι ενός εργοστασίου ξυλείας στη Νότια Αφρική, όταν έπειτα από έντονο κλάμα κατάφεραν να εντοπίσουν ένα μωρό θαμμένο στις λάσπες.


Το αγοράκι, το οποίο είχε εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του τρεις μέρες πριν κατάφερε να βγει ζωντανό, χάρη στη βοήθεια του προσωπικού του εργοστασίου, στο οποίο εργαζόταν και η ίδια η μητέρα του μωρού.
Η μητέρα είχε αφήσει το μωρό της σ΄έναν αυτοσχέδιο τάφο κοντά σε μία αποθήκη στην πόλη Paddock, στην επαρχία KwaZulu-Natal της Νότιας Αφρικής και είπε στην αστυνομία ότι τον είχε αφήσει εκεί επειδή φοβόταν ότι οι γονείς της δε θα ενέκριναν το γεγονός ότι έκανε δεύτερο παιδί.
Το μωρό μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο κοντινό περιφερειακό νοσοκομείο, όπως και η μητέρα.
Η ίδια όμως πήρε σύντομα εξιτήριο, ενώ μέχρι στιγμής είναι άγνωστες οι κυρώσεις που θα αντιμετωπίσει, καθώς και αν θα υπάρξει επανασύνδεση με το μωρό της.

Πηγή:newsbomb.gr

 

Last modified on 21/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr