Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Θεσσαλονίκη: Η τύχη χαμογέλασε σε συνταξιούχο με 2 ευρώ και κέρδισε 100.000 στο ΣΚΡΑΤΣ

Θεσσαλονίκη: Η τύχη χαμογέλασε σε συνταξιούχο με 2 ευρώ και κέρδισε 100.000 στο ΣΚΡΑΤΣ

Η τύχη χαμογέλασε σε έναν 71χρονο συνταξιούχο. Με μόλις 2 ευρώ κατάφερε να κερδίσει 100.000 χιλιάδες στο ΣΚΡΑΤΣ. «Γυρίζει και Κερδίζει», αξίας 2 ευρώ, θα αγοράσει καινούριο και ακριβό αυτοκίνητο. Αυτό δήλωσε ο τυχερός συνταξιούχος στους υπαλλήλους στα κεντρικά

γραφεία του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, όπου προσήλθε για να εισπράξει τα κέρδη του.Ο μεγάλος νικητής παίζει συχνά τυχερά παιχνίδια, όπως είπε, και κυρίως ΣΚΡΑΤΣ, το οποίο διατίθεται το τελευταίο διάστημα από το mini market στο χωριό του. Μάλιστα, κάθε φορά που πηγαίνει για ψώνια, προκαλεί την τύχη του ξοδεύοντας 10 με 20 ευρώ για να παίξει ΣΚΡΑΤΣ. Χθες ήταν η τυχερή του μέρα. Προμηθεύτηκε 5 δελτία ΣΚΡΑΤΣ με 10 ευρώ και το τελευταίο που έξυσε ήταν και το τυχερό, που τον έκανε πλουσιότερο κατά 100.000 ευρώ. Όπως δήλωσε δεν έχει παιδιά ώστε να μοιράσει τα λεφτά, οπότε θα τα κρατήσει για αυτόν και την γυναίκα του…. Η πρώτη αγορά του θα είναι το νέο αυτοκίνητο.

Last modified on 25/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr