Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ανατριχιαστικό: Αναγνώρισε στο πακέτο των τσιγάρων τον ετοιμοθάνατο πατέρα της!

Ανατριχιαστικό: Αναγνώρισε στο πακέτο των τσιγάρων τον ετοιμοθάνατο πατέρα της!

Για τους καπνιστές οι νέες εικόνες που «κοσμούν» πακέτα τσιγάρων και καπνούς, έχουν προκαλέσει σημαντική αίσθηση, με τους περισσότερους να σοκάρονται. Κάτι τέτοιο σίγουρα δεν συνέβη με την 42χρονη Jodi Charles, η οποία βρέθηκε προ τραγικής εκπλήξεως…

 

Συγκεκριμένα αναγνωρισε στο πακέτο των τσιγάρων που κάπνιζε ένας φίλος της τον ετοιμoθάνατο πατέρα της!

Μετά το αρχικό της σοκ έκανε καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη φωτογραφία του πατέρα της πάνω στα πακέτα των τσιγάρων αλλά οι υπεύθυνοι της απάντησαν ότι κάνει λάθος και ότι δεν πρόκειται για τον πατέρα της. Τόνισαν μάλιστα πως ήταν πολύ δυσάρεστο το γεγονός ότι στεναχωρήθηκε νομίζοντας ότι πρόκειται για τον πατέρα της. Εκείνη ωστόσο επιμένει πως ο άνθρωπος που φαίνεται να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη δεν είναι άλλος από τον μπαμπά της δηλώνοντας μάλιστα πως είναι 110% σίγουρη!

Ο πατέρας της Τζόντι ήταν καπνιστής και πέθανε στα 66 του χρόνια από καρκίνο. Είχε λέμφωμα, ένα σπάνιο καρκίνο του αίματος ενώ έπαθε σηψαιμία. Όπως είπε η κόρη του είχε μηχανική υποστήριξη για να αναπνέει αρκετές φορές και προφανώς μια από αυτές κάποιος τον έβγαλε φωτογραφία… Η ίδια, δεν πείστηκε από την απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής λέγοντας πως ξέρει καλά κάθε σπιθαμή του προσώπου του πατέρα της.

Last modified on 27/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr