Print this page
H Ευρωπαϊκή Ένωση ρίχνει πόρτα στον Ερντογάν

H Ευρωπαϊκή Ένωση ρίχνει πόρτα στον Ερντογάν

Η Τουρκία θα κλείσει την πόρτα στην ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αν υιοθετήσει τις αλλαγές στο Σύνταγμα που υποστηρίχθηκαν στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου, δήλωσε σήμερα εξέχων μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που είναι αρμόδιο για τις σχέσεις με την Άγκυρα.

 

Τα σχόλια της Κάτι Πίρι γίνονται την επομένη των δηλώσεων του προέδρου Ρετζέπ Ερντογάν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι η Τουρκία δεν θα περιμένει για πάντα στο κατώφλι της Ευρώπης και ότι μπορεί να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις για την ένταξή της στην ΕΕ, αν η αυξανόμενη ισλαμοφοβία και η εχθρότητα από κάποιες χώρες μέλη συνεχιστούν.

Η Ολλανδή κεντροαριστερή ευρωβουλευτής, που είναι η εισηγήτρια της έκθεσης για την Τουρκία, δήλωσε στους δημοσιογράφους, πριν από μια συνεδρίαση της Ολομέλειας για τις σχέσεις με την Τουρκία, ότι…

Δείτε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com

 

Last modified on 27/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr