Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Φονική κακοκαιρία - Τρεις νεκροί στην Καλαμάτα! Αγνοείται και μια γυναίκα - Εικόνες βιβλικής καταστροφής

Φονική κακοκαιρία - Τρεις νεκροί στην Καλαμάτα! Αγνοείται και μια γυναίκα - Εικόνες βιβλικής καταστροφής

Ο δήμαρχος Καλαμάτας θα ζητήσει να κηρυχθεί η πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα βρέθηκε νεκρή μέσα στο υπόγειο του σπιτιού της στην περιοχή Πήδημα της Καλαμάτας.

Δήμαρχος Καλαμάτας στο newsit.gr:

  • Οι νεκροί είναι τρεις, μεγάλοι σε ηλικία και ανάπηροι
  • Ζητάμε να κηρυχθεί η πόλη και ο δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
  • Γυναίκα αγνοείται στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης!

Ο δήμαρχος Καλαμάτας θα ζητήσει να κηρυχθεί η πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
- Σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας σαρώνει όλη τη χώρα
- 500 κλήσεις για άντληση υδάτων ΜΟΝΟ στη Θεσσαλονίκη! Εκατοντάδες έγιναν και στην Πελοπόννησο

Συγκλονιστικές εικόνες από τις καταστροφές στις περιοχές όπου χτύπησε η κακοκαιρία
Απεγκλωβίστηκαν 24 άνθρωποι από αυτοκίνητα όπου εγκλωβίστηκαν όταν υπερχείλισε χείμαρρος

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Καλαμάτα από το σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει εδώ και ώρες σχεδόν όλη την Ελλάδα. Οι πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που έκαναν λόγο για έναν νεκρό, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Μια γυναίκα, που φέρεται να είχε κινητικά προβλήματα, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Πήδημα της Καλαμάτας.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική, την ώρα που άλλη μια γυναίκα αγνοείται, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.

Στη Νέα Μηχανιώνα, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από τον σύζυγο μιας γυναίκας πως εκείνη δεν απαντά στις κλήσεις του. Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο αλλά όχι εκείνη. Και στη Θεσσαλονίκη τα προβλήματα που προκάλεσε η θεομηνία είναι μεγάλα και οι καταστροφές ανυπολόγιστες.

Η ολονύχτια δυνατή βροχή στην Καλαμάτα έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους, δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει και η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να δέχεται κλήσεις για απάντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έγιναν 170 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην πόλη της Καλαμάτας, 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στη Σπάρτη, 15 στην ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά και 11 στην Κυπαρισσία.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Εκτός από δρόμους της Καλαμάτας (Αθηνών, Αρτέμιδος, Λεϊκων κ.α.) προβλήματα με τα νερά και με άλλες καταστροφές σημειώθηκαν και σε διάφορα χωριά του Δήμου Καλαμάτας. Προβλήματα υπάρχουν στην κυκλοφορία στην παλιά εθνική οδό Καλαμάτας - Τρίπολης, όσο και στην πρόσβαση και την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο.

ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ NEWSIT KAI ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

Last modified on 09/09/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media