Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Καταγγελία για Novartis: Με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν εάν το παιδί μου έκανε το εμβόλιο

Καταγγελία για Novartis: Με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν εάν το παιδί μου έκανε το εμβόλιο

Σε μια καταγγελία κατά της εταιρείας Novartis προχώρησε σήμερα το πρωί μια γυναίκα.Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τη Novartis κατά τη διάρκεια του οποίου ο υπάλληλος της εταιρείας

την ρώτησε εάν το παιδί της έλαβε την ενέσιμη φαρμακευτική αγωγή, κόστους 11.338 ευρώ, που υπέδειξε ο θεράπων ιατρός του.

«Με πήραν πριν από ένα χρόνο, αφού το παιδί έκανε τις έντεκα ενέσεις. Με πήραν αφού έμαθαν από τη γιατρό ότι το παιδί δεν πήγαινε καλά, για να μάθουν πώς πάει το παιδί. Εγώ τους είπα ‘ζάχαρη έχει το φάρμακο σας και δεν μπορεί το παιδί μου να δει καλό;’. Αυτοί μου απάντησαν ότι θα ήταν πιο σκόπιμο να κάνουμε και μία δεύτερη ένεση, αλλά αυτό να μην το πω στη γιατρό. Καταλαβαίνετε ότι το ποσό θα έφτανε περίπου στις 23.000 ευρώ», είπε μεταξύ άλλων η καταγγέλλουσα μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

«Ρώτησα που βρήκαν το τηλέφωνο μου, και μου είπαν ότι τα βρίσκουμε αυτά τα τηλέφωνα, υπάρχουν στα αρχεία μας, γιατί δύο παιδιά σε ολόκληρη την Ελλάδα παίρνουν το συγκεκριμένο φάρμακο».

Last modified on 12/02/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr