Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Πήγε για ραντεβού στην Βουλή και συνελήφθη

Πήγε για ραντεβού στην Βουλή και συνελήφθη

Χειροπέδες σε ακόμη έναν επισκέπτη του Κοινοβουλίου πέρασαν οι αστυνομικοί, μετά από την διασταύρωση των στοιχείων του.Οπως διαπιστώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην είσοδο της Βουλής,

65χρονος πήγε προκειμένου να περάσει στο Κοινοβούλιο για ένα ραντεβού που είχε.Από την διασταύρωση των στοιχείων της ταυτότητας του με τις λίστες του συστήματος Police On Line όμως, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές.

Έτσι, κατέληξε με χειροπέδες στο Α.Τ. Συντάγματος κι από εκεί θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Είχαν προηγηθεί δύο συλλήψεις την περασμένη εβδομάδα, όταν δύο επισκέπτες πέρασαν την πύλη της Βουλής επί της Βασιλίσσης Σοφίας, σε διαφορετικούς χρόνους, γιατί είχαν ραντεβού με πολιτικά πρόσωπα.

Δεν κατόρθωσαν όμως να τους συνάντησαν, καθώς τα ειδικά μηχανήματα στην πύλη του κοινοβουλίου «σκάναραν» τις ταυτότητες τους και όταν διαπιστώθηκε ότι «απασχολούσαν» τις αρχές, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ειδικότερα σε βάρος του ενός επισκέπτη εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη και πλαστογραφία και του δεύτερου για αδικήματα της εργατικής νομοθεσίας. Και οι δύο οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Last modified on 12/02/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr