Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για παράνομο εργοστάσιο καπνού

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για παράνομο εργοστάσιο καπνού

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το Σάββατο μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλλονίκης

σε διάφορες περιοχές της Αττικής για την εξάρθρωση ομάδας που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη παραγωγή – συσκευασία- αποθήκευση και εμπόριο καπνικών προϊόντων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρεις Ελληνες και έχει κατασχεθεί μηχανολογικός εξοπλισμός για την παραγωγή παράνομων καπνικών προϊόντων καθώς και μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού.
Δεν έχει διευκρινιστεί αν οι συλλήψεις αυτές αφορούν τους τρεις ομογενείς, που πιάστηκαν στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, με δύο τσάντες που περιείχαν 218 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 19 συσκευασίες καπνού.
Πρόκειται για έναν 62χρονο (πατέρας), μια 63χρονη (μητέρα) και την κόρη τους, 37 χρόνων.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα, όπως έγινε και για τον 47χρονο ομογενή σύζυγο της 37χρονος.

Last modified on 23/04/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr