Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μπήκαν τα λεφτά στον ΟΑΣΘ:Από αύριο κανονικά τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη;

Μπήκαν τα λεφτά στον ΟΑΣΘ:Από αύριο κανονικά τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη;

Με… καθυστέρηση έβαλε τα χρήματα των μισθών των εργαζομένων του ΟΑΣΘ το υπουργείο Υποδομών, καθώς μπορεί να βρίσκονται στο λογαριασμό της διοίκησης του ΟΑΣΘ, ωστόσο, ακόμη δεν μπορούν να πιστωθούν στους εργαζομένους, κάτι που θα γίνει αύριο Πέμπτη (29/9).

Όπως δηλώνει στο typosthes.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, κ. Δ. Τσερμενίδης «αύριο το πρωί στις 9 θα υπάρξει συνεδρίαση και άπαξ και έχουν πιστωθεί έστω και αυτά τα χρήματα του Ιουλίου, τα λεωφορεία θα βγουν στους δρόμους. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας προς την πόλη της Θεσσαλονίκης, κι όχι στον υπουργό κ. Χρ. Σπίρτζη».

Όπως δηλώνει στο typosthes.gr «προχωρούμε σε αναστολή των κινητοποιήσεων και έπειτα αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Από το Σάββατο θα είμαστε και πάλι απλήρωτοι για δύο μήνες (σ.σ. το ΥΠΟΜΕΔΙ πληρώνει μόνο τους μισθούς Ιουλίου). Ελπίζουμε πως θα κάνει πράξη τα λεγόμενά του ο υπουργός και θα καταβάλει και τους μισθούς Αυγούστου.

Οπότε, αύριο Πέμπτη από τις 9 και μετά θα πρέπει να υπάρχουν λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη, εκτός απροόπτου.

Last modified on 28/09/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr