Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Σκοπιανό: Ο παράγοντας ΑΝΕΛ και η «παγίδα» των 180

Σκοπιανό: Ο παράγοντας ΑΝΕΛ και η «παγίδα» των 180

Aποστάσεις παίρνει εδώ και μέρες η κυβέρνηση από τη «νουθεσία» της Κομισιόν να επιδιώξει πλειοψηφία 180 βουλευτών σε μια πιθανή συμφωνία για το Σκοπιανό.


Ο κ. Τζανακόπουλος απαντώντας με διπλωματικό τρόπο μίλησε για επιδίωξη ευρύτερων συναινέσεων χωρίς όμως να προσδιορίζει αριθμητικά αυτή την επιδίωξη και δικαίως.
Ο πρωθυπουργός δεν έχει λόγο να επιζητεί μια παρακινδυνευμένη πολιτική κίνηση ρισκάροντας να μην περάσει μια «αξιοπρεπής», όπως λέει, συμφωνία για το Σκοπιανό.
Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας έχει να κάνει με τον παράγοντα Πάνο Καμμένο και το μέλλον της συγκυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν ήδη εκφράσει την αντίθεσή τους σε οποιασδήποτε συμφωνία περιέχει τον όρο «Μακεδονία» και το ζήτημα που προκύπτει είναι πώς θα βρεθεί φόρμουλα να παραμείνει μεν ο Καμμένος συνεπής στο «όχι» αλλά και να μην κινδυνεύσει η κυβερνητική συνοχή.

Read more: http://www.cnn.gr

Last modified on 16/05/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr