Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 45χρονης στα Τρίκαλα: Την είχα σώσει έξι φορές

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 45χρονης στα Τρίκαλα: Την είχα σώσει έξι φορές

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονίας της 45χρονης από τον 52χρονο σύζυγό της στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων γυναίκα νεκρή μέσα στο σπίτι της.


Μιλώντας στο Epsilon TV, ο Θωμάς Καρράς που μένει σε διπλανό σπίτι, αποκάλυψε πως είχε σώσει τη γυναίκα από το μένος του συζύγου της άλλες έξι φορές.
Όπως είπε γνώριζε την οικογένεια της άτυχης γυναίκας για περίπου επτά χρόνια. Περιγράφοντας τι συνέβη την ημέρα της δολοφονίας ο άνδρας ανέφερε: «Καθόμουν έξω. Αυτός ήταν ανήσυχος και έφυγε με το αμάξι και ξαναγύρισε.
Ήρθαν τα μικρά παιδιά και μας φώναξαν λέγοντας ότι η μαμά έχει αίματα. Πήγα αμέσως και είδα ότι την είχαν σφάξει. Πήραν οι γυναίκες τα παιδιά και κάλεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Την χτύπησε την πρώτη φορά και γύρισε πίσω να δει αν την τελείωσε εντελώς και έφυγε».
Ο ίδιος αναφέρει ότι έτρεξε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας έσκυψε από πάνω της για να δει αν είναι ζωντανή, της φώναξε αλλά η 45χρονη Βάια ήταν ήδη νεκρή.

Last modified on 24/05/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr