Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Πανελλήνιες 2018: Στη Βιολογία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2018: Στη Βιολογία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Τελευταία ημέρα εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ που εξετάζονται σήμερα Τρίτη (19/09) στο μάθημα της Βιολογίας.Πέφτει σήμερα η αυλαία για τα ΓΕΛ και τις Πανελλήνιες 2018 με τα θέματα της βιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας.

 

Τη σκυτάλη στη συνέχεια παίρνουν τα ειδικά μαθήματα.Υπενθυμίζεται ότι φέτος, συνολικά, θα είναι 104.040 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που θα διεκδικήσουν τις 74.692 θέσεις στα ΑΕΙ στις πανελλήνιες εξετάσεις 2018.

Οι 104.040 υποψήφιοι έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στα μαθήματα Κατεύθυνσης που λόγω και του αυξημένου συντελεστή βαρύτητας, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό, την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το Madata.gr, όπως κάθε χρόνο, θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2018 και τις απαντήσεις τους, καθώς και για όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2018, έως ότου ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

Με την εγυρότητα και την εμπειρία των φροντιστηρίων ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ θα μάθετε πρώτοι τα θέματα των Πανελληνίων και τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

Last modified on 19/06/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr