Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ηγέτιδα δύναμη στην παγκόσμια ναυτιλία παραμένει η Ελλάδα

Ηγέτιδα δύναμη στην παγκόσμια ναυτιλία παραμένει η Ελλάδα

«Η άποψη της Ακρόπολης έχει γίνει για όλο τον κόσμο το σύμβολο ενός αβυσσαλέου χρέους, που συνοδεύεται από προγράμματα διάσωσης, 450 μεταρρυθμίσεις, τέσσερις κυβερνήσεις σε οκτώ χρόνια και λιτότητα

Αδιανόητο στον σύγχρονο κόσμο!», γράφει το Euronews.Η Ελλάδα παραμένει ηγέτιδα δύναμη στην παγκόσμια ναυτιλία

Όπως τονίζει το Euronews για να βγει από τα μνημόνια, η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύθηκε να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και να εξασφαλίσει μεγάλα δημοσιονομικά πλεονάσματα. Η συνέχιση αυτής της πορείας σε μια χώρα με υψηλό ποσοστό ανεργίας σημαίνει ότι οι φόροι θα παραμείνουν υψηλοί. Κάτι που δεν είναι ελκυστικό για τους ξένους επενδυτές.

Μπορουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, λ.χ. στον τομέα της ναυτιλίας, να αλλάξουν την καθημερινή ζωή των Ελλήνων; Η εμπορική ναυτιλία άντεξε στη διάρκεια της μακράς καταιγίδας της οικονομικής κρίσης: Εξακολουθεί να είναι η πρώτη στον κόσμο ως προς τη μεταφορική ικανότητα. Συγκεντρώνει σχεδόν το ένα τρίτο του παγκόσμιου στόλου δεξαμενόπλοιων μεταφοράς αργού πετρελαίου, σχεδόν το ένα τέταρτο του στόλου μεταφοράς ξηρού φορτίου χύδην και περισσότερο από 15% του στόλου μεταφοράς χημικών προϊόντων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com

 

Last modified on 09/08/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr