Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Θεσσαλονίκη: Άγνωστος έβγαλε όπλο και απείλησε φωτορεπόρτερ

Θεσσαλονίκη: Άγνωστος έβγαλε όπλο και απείλησε φωτορεπόρτερ

Άγνωστος που συμμετείχε στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία απείλησε με όπλο φωτορεπόρτερ που κάλυπτε τα επεισόδια.Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη

τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη με ρίψεις αντικειμένων και χημικών από την πλευρά των αστυνομικών.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, κοντά στον Λευκό Πύργο διαδηλωτής προσπάθησε να αρπάξει κάμερα από γυναίκα εικονολήπτη που κάλυπτε τηλεοπτικά τη διαδήλωση.

Συνάδελφοί της που βρίσκονταν στο σημείο και αντιλήφθηκαν το περιστατικό επενέβησαν και ακολούθησε φραστική αντιπαράθεση.

Τότε επενέβη δεύτερος διαδηλωτής, ο οποίος έβγαλε από μικρή τσάντα, δεμένη στη μέση, όπλο και τους απείλησε, χωρίς να το στρέψει εναντίον τους.

Το γεγονός προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φωτορεπόρτερ, ωστόσο το επεισόδιο έληξε εκεί με την αποχώρηση του άγνωστου οπλοφόρου.

Φωτορεπόρτερ που εργάζεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υποστηρίζει ότι απευθύνθηκε σε διμοιρίες της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο και κατήγγειλε το περιστατικό, αλλά ο φερόμενος ως δράστης, εν τω μεταξύ, είχε ήδη χαθεί μέσα στο πλήθος.

Last modified on 09/09/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr