Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Χανιά: Τον τράκαρε, τον έσυρε, έβαλε όπισθεν κι εξαφανίστηκε

Χανιά: Τον τράκαρε, τον έσυρε, έβαλε όπισθεν κι εξαφανίστηκε

Ένα τροχαίο που σοκάρει περιγράφει ο ιδιοκτήτης οχήματος στα Χανιά, ο οποίος αναζητά τον υπαίτιο του ατυχήματος, που φρόντισε να γίνει καπνός.Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης, το βράδυ,

περίπου στη μια μετά τα μεσάνυχτα, στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου, στο ύψος του Δαράτσου, ένα αγροτικό Toyota 4×4 τετράπορτο, έκανε τιμονιές δεξιά – αριστερά στον δρόμο, πατώντας γκάζι και χρησιμοποιώντας χειρόφρενο, με αποτέλεσμα να παρασύρει ένα όχημα μάρκας Ford και να το σέρνει για περίπου 10 μέτρα δρόμο, «πετώντας» το μετά πάνω σε μια πινακίδα καταστήματος.

Στη συνέχεια ο οδηγός του αγροτικού έκανε όπισθεν και εξαφανίστηκε.

Από το απίστευτο αυτό περιστατικό ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, προκλήθηκαν όμως μεγάλες υλικές ζημιές στο όχημα του καταγγέλλοντα.

Στο σημείο συγκεντρώθηκε κόσμος ενώ έφτασε και η αστυνομία. Δυστυχώς, κανείς από τους συγκεντρωμένους δεν κατάφερε να καταγράψει ή να εντυπώσει στη μνήμη του την πινακίδα. Το μόνο που έχει σαν στοιχείο ο άτυχος ιδιοκτήτης είναι το σήμα της Toyota στο αγροτικό. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να ενημερώσει.

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr