Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αυτοσυγκράτηση σε όσους μεταβαίνουν στην κηδεία στους Βουλιαράτες ζητούν τα Υπ. Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη

Αυτοσυγκράτηση σε όσους μεταβαίνουν στην κηδεία στους Βουλιαράτες ζητούν τα Υπ. Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη

Έκκληση στους Έλληνες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες της Αλβανίας για την κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, να δείξουν

αυτοσυγκράτηση και σεβασμό, κάνουν, από το πρωί,τα Υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται από παράγοντες και των δύο υπουργείων, «καλούνται οι Έλληνες πολίτες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες για την κηδεία, να τιμήσουν τον νεκρό επιδεικνύοντας αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στην οικογένεια και την τελετή».

Σημειώνεται ότι ήδη από χθες το βράδυ είναι σε επιφυλακή και η Ελληνική Αστυνομία, η οποία διενεργεί ελέγχους σε λεωφορεία και Ι.Χ. αυτοκίνητα που μεταβαίνουν στην Αλβανία.

Κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα έχουν στηθεί μπλόκα για τη διενέργεια ελέγχων, ενώ από την άλλη πλευρά των συνόρων γίνονται αντίστοιχες έρευνες από τις αλβανικές Αρχές.

 

Last modified on 08/11/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr