Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Σάλος: Δισεκατομμυριούχος ανακάλυψε μετά από 20 χρόνια ότι οι τρεις γιοι του έχουν άλλον πατέρα!

Σάλος: Δισεκατομμυριούχος ανακάλυψε μετά από 20 χρόνια ότι οι τρεις γιοι του έχουν άλλον πατέρα!

Σάλος στη Βρετανία από την απίστευτη αποκάλυψη που έκανε πασίγνωστος δισεκατομμυριούχος ότι τα τρία παιδιά που μεγάλωνε για 20 χρόνια, δεν είναι δικά τουΟ Richard Mason οδηγήθηκε

στη συνταρακτική αποκάλυψη όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από κυστική ίνωση, μία σοβαρή γενετική διαταραχή τις περισσότερες φορές κληρονομική- που στερεί από τον πάσχοντα τη δυνατότητα να αποκτήσει με φυσικό τρόπο παιδιά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1987 και χώρισε 20 χρόνια αργότερα. Ηταν Δεκέμβριος του 2016, όταν πια ο Mason έμαθε από τον γιατρό του ότι δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων να είναι ο φυσικός πατέρας των τριών αγοριών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το μυστικό όμως, το είχε καλά κρατημένο η τέως συζυγός του, που εν τω μεταξύ αξίωσε και έλαβε από τον Mason ποσό ύψους 4 εκατ. ευρώ ως οικονομικό συμβιβασμό για το διαζύγιό τους και έξοδα διαβίωσης των τριών της παιδιών.

Ο επιχειρηματίας κατηγόρησε την πρώην γυναίκα του για απάτη και τελικά, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, εκείνη συμφώνησε να του επιστρέψει 250.000 στερλίνες από το συνολικό ποσό του συμβιβασμού τους με τον οποίο τερματίστηκε ο έγγαμος βίος τους.

Προς έκπληξή του όμως, το αποτέλεσμα ήταν οι δύο γιοι του να διακόψουν κάθε επικοινωνία μαζί του.

Last modified on 07/01/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr