Print this page
Επεισόδια και χημικά στο κέντρο της Αθήνας σε πορεία κατά της Μέρκελ

Επεισόδια και χημικά στο κέντρο της Αθήνας σε πορεία κατά της Μέρκελ

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας από ομάδα συγκεντρωμένων που διαμαρτύρεται για την επίσκεψη της Αγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα περίπου 500 ατόμων που συμμετείχαν στη συγκέντρωση,

προσπάθησε να σπάσει το φράγμα που είχαν στήσει οι κλούβες των ΜΑΤ στη Σταδίου και Κολοκοτρώνη.Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν με καδρόνια κατά των ανδρών των ΜΑΤ και προσπάθησαν να κατευθυνθούν προς τη Βουλή.

Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών και απώθησε τους διαδηλωτές, οι οποίοι λίγο αργότερα επέστρεψαν στα Προπύλαια.

Σημειώνεται ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.
Νωρίτερα αριστερές οργανώσεις και συλλογικότητες είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση στα Προπύλαια. Στην ανακοίνωσή τους ανέφεραν πως «η Μέρκελ έρχεται στη χώρα μας με σκοπό να προωθήσει τα ιδιαίτερα συμφέροντα της γερμανικής πολιτικής στα Βαλκάνια και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ούτε βήμα πίσω! Η Μέρκελ είναι ανεπιθύμητη. Τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα μπροστά! Κάτω η πολιτική κυβερνήσεων – ΕΕ- ΔΝΤ – κεφαλαίου».

Last modified on 10/01/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr