Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ξυλοδαρμός σε σχολείο: Μαθητής στην Πάτρα «έστειλε» στο νοσοκομείο καθηγητή του

Ξυλοδαρμός σε σχολείο: Μαθητής στην Πάτρα «έστειλε» στο νοσοκομείο καθηγητή του

Καβγάς ανάμεσα σε έναν μαθητή... εκτός ελέγχου και έναν καθηγητή, ο οποίος διακομίστηκε με τραύματα στο νοσοκομείο, σημειώθηκε σε σχολείο της Πάτρας.Όλα ξεκίνησαν από τη φραστική αντιπαράθεση μιας μαθήτριας

αδελφή του «πρωταγωνιστή» της ιστορίας με τον συγκεκριμένο καθηγητή γυμναστικής.Η νεαρή μαθήτρια φέρεται ότι απάντησε με πλήρως ανάρμοστο, υβριστικό σχόλιο σε παρατήρηση του καθηγητή.

Ο καθηγητής ωστόσο αποκρίθηκε με παρόμοιο, υβριστικό τρόπο στη μαθήτρια, με συνέπεια να «εκραγεί» ο αδελφός της, ο οποίος ήταν παρών.

«Πώς μιλάς έτσι στην αδελφή μου» φέρεται να ρώτησε ο μαθητής τον καθηγητή και σε λίγα δευτερόλεπτα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο μαθητής άρχισε να χτυπά με γροθιές και κλοτσιές τον καθηγητή του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα, και να χρειαστεί να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, ο καθηγητής προτίθεται να υποβάλει μήνυση στον μαθητή.

Last modified on 11/02/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr