Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Χτύπησε τον πατέρα του μέχρι θανάτου

Χτύπησε τον πατέρα του μέχρι θανάτου

Νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα 45χρονος άντρας, αλβανικής υπηκοότητας, στο χωριό Άγιος Αθανάσιος Θεσσαλονίκης.Το άψυχο σώμα του 45χρονου βρέθηκε δίπλα σε παιδότοπο,

παραπλεύρως του κεντρικού οδικού άξονα του χωριού. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της δολοφονίας είναι ο ίδιος του ο γιος του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 20χρονος ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι ξυλοκόπησε άγρια τον πατέρα του στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του.

Προηγήθηκε διαπληκτισμός των δύο αντρών και μεταξύ τους συμπλοκή. Από την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, φαίνεται ότι το πτώμα φέρει θλαστικά τραύματα και κάταγμα στη μύτη. Θα ακολουθήσει νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου, ενώ ο δράστης φέρει εκδορές στα χέρια.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Last modified on 17/02/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr