Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αναμφισβήτητα ο Μάκης Δημάκης διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του…Το νέο του τραγούδι «Έρωτας Είσαι» από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, μπήκε στις πρώτες θέσεις στις τάσεις του youtube.

Αυτό το καλοκαίρι, η «Ζάλη» είναι οικογενειακή υπόθεση. Ο John και ο Chris Bozidis έχουν βάλει σκοπό να μας ζαλίσουν με το νέο τους τραγούδι και το σίγουρο είναι πως θα τα καταφέρουν, αφού πρόκειται για ένα άκρως

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Χρύσας Δέσκου  " Για χατίρι σου " Ένα καθαρά λαϊκό τραγούδι με πλούσια ενορχήστρωση και ηχοχρώματα που θα σας ταξιδέψει πίσω στις δεκαετίες του 60-80-90 και θα σας φέρει στο παρόν 2018

Στις 30 Ιουνίου έρχεται στη Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Λάρνακα, ο μοναδικός ερμηνευτής Αντύπας παρέα με τον γιο του Πρόδρομο στο MAKENZY live για να κάνουν μεγάλο "Νταβαντούρι"

Ο Σάκης Ρουβάς και η Xenia Ghali με τους dance ρυθμούς του τραγουδιού “Colours‘, δίνουν κι άλλο χρώμα στο φετινό Colour Day Festival.

Δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό ντουέτο!Η Έλενα Ιωάννου και ο Άγγελος Διονυσίου

Ωραίος χώρος, ανεβασμένη ατμόσφαιρα, υπέροχος κόσμος και δυνατή mainstream μουσική, είναι κάποια από τα στοιχεία που κάνουν το νέο club της Αγίας Νάπας,  A Club, να ξεχωρίζει.

Η φιλία που τους συνδέει γνωστή… Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει ερμηνεύσει τραγούδια του Λευτέρη Κιντάτου, όπως το «Όσα νιώθω» και το «Στην δική μου αγκαλιά», που έγιναν πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Page 1 of 37