Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Soul Cafe Bar : Παρασκευή 12/4 EMIGRE Studio Sessions (Ορεστιάδα)

Soul Cafe Bar : Παρασκευή 12/4 EMIGRE Studio Sessions (Ορεστιάδα)

Οι EMIGRE με το μουσικό τους project “Studio Sessions” συνεχίζουν τις ξεχωριστές ζωντανές τους εμφανίσεις και την Παρασκευή 12 Απριλίου ταξιδεύουν στην Ορεστιάδα και στο Soul Café Bar

με διάθεση να μας χαρίσουν με τα τραγούδια τους μια ξεχωριστή βραδιά!Σε κάθε live τους οι EMIGRE καταφέρνουν να μας ξεσηκώσουν με τους ρυθμούς τους και αύτη την ξεχωριστή περίοδο κάνουν τα πάντα για ένα ιδιαίτερο αποκριάτικο πάρτι. Στο play list τους θα ακούσουμε δικές τους επιτυχίες από την μακροχρόνια πορεία τους, καθώς και αγαπημένα τραγούδια από διάφορες εποχές πρωτότυπα διασκευασμένα. Στις αποσκευές τους φέρνουν και το νέο τους τραγούδι “Αγάπη Φωτιά” μια εξαιρετική ρυθμική μπαλάντα που έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή ραδιόφωνα και ακροατές! Παρασκευή 12 Απριλίου ελάτε με την πιο ανεβασμένη σας διάθεση στο Soul Café Bar στην Ορεστιάδα για να λικνιστείτε στους ρυθμούς και τις μελωδίες των EMIGRE!

Παρασκευή 12 ΑπριλίουΈναρξη 22:00 | Είσοδος Ελεύθερη

EMIGRE Instagram: https://www.instagram.com/emigre_official
EMIGRE Facebook page: https://www.facebook.com/emigre

EMIGRE - Αγάπη Φωτιά: https://youtu.be/MmeN0Vl_WKY (New Single)
Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Panik Records


Plus Promotion | 4 Sfaktirias Str. 54351 Thessaloniki
Tel: ++30 2310.989744 - Fax: ++30 2310.989749 | E-mail: promo@plusrec.gr

 

Last modified on 08/04/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr