Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αδαμαντίδης - Μενιδιάτης - Kings: Πότε ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη;

Αδαμαντίδης - Μενιδιάτης - Kings: Πότε ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη;

Από την Παρασκευή 19 Απριλίου οι νύχτες στη Θεσσαλονίκη αλλάζουν… διάθεση!Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Χρήστος Μενιδιάτης ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη παρέα με τους Kings,

στο Voice Live Stage. Ο Θέμης Αδαμαντίδης, στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του, αφού ολοκλήρωσε τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στην Αθήνα, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να μας ταξιδέψει με τη μοναδικότητα της φωνής του και να μας «βρει» στην καρδιά με τις επιτυχίες του.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης στην πιο ώριμη φάση της καλλιτεχνικής του πορείας, με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό αλλά και με τη μοναδική του εμπειρία στο live υπόσχεται να μας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές πραγματικής διασκέδασης.

Την παρέα, θα ολοκληρώσει το πολυτάλαντο συγκρότημα των Kings με τις επιτυχίες του αλλά και την εντυπωσιακή σκηνική του παρουσία.

 

Last modified on 17/04/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr