Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Θάνος Πετρέλης & Ηλίας Καμπακάκης: Αποθεώθηκαν on stage (βίντεο)

Θάνος Πετρέλης & Ηλίας Καμπακάκης: Αποθεώθηκαν on stage (βίντεο)

Μία μοναδική μουσική συνάντηση επί σκηνής, βίωσαν το βράδυ της Τετάρτης, όσοι βρέθηκαν στo Opus στη Γλυφάδα, όπου εμφανίζεται ο Ηλίας Καμπακάκης.Εκεί ήταν και ο καλός του φίλος και συνάδελφός του,

Θάνος Πετρέλης, που δεν έχασε την ευκαιρία να τον απολαύσει.Αν και τις Παρασκευές, ο Θάνος Πετρέλης, προκαλεί το απόλυτο sold out, στο «DΑΜΕS» στη Γλυφάδα, πρωταγωνιστώντας στο famous party «Donut’s Fight», με τον Dj Valentino στα decks, που πλέον έχει γίνει θεσμός, τις υπόλοιπες μέρες, φροντίζει να διασκεδάζει και ο ίδιος.

Με το που ο Ηλίας Καμπακάκης, τον είδε, χωρίς δεύτερη σκέψη, τον ανέβασε on stage, όπου ο Θάνος Πετρέλης, ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες του, ενώ ο συνάδελφός του, τον συνόδευε με την κιθάρα του, όσο ο κόσμος τους αποθέωνε σε αυτή την ξεχωριστή μουσική συνύπαρξη…

Με ένα ολόκληρο μαγαζί να τους χειροκροτεί, ο Ηλίας Καμπακάκης, έδωσε την υπόσχεσή του στον Θάνο Πετρέλη, να βρεθεί σύντομα μία Παρασκευή στο «DAMES», για να τον απολαύσει αντίστοιχα.

 

 

Last modified on 18/04/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media