Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Θοδωρής Βερλής: Στα backstages του νέου του τραγουδιού με άρωμα Νίκου Κουρκούλη και την υπογραφή Παπαδόπουλου-Φιλίππου

Θοδωρής Βερλής: Στα backstages του νέου του τραγουδιού με άρωμα Νίκου Κουρκούλη και την υπογραφή Παπαδόπουλου-Φιλίππου

Η χημεία τους ταίριαξε, και έχει ως αποτέλεσμα , πολύ όμορφα τραγούδια. Ο Θοδωρής Βερλής, επιστρέφει δισκογραφικά, έχοντας στο πλευρό του για μία ακόμη φορά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο αλλά και τον Ηλία Φιλίππου!

 

Η συνεργασία τους στο τραγούδι «Η αγάπη σου τρελή», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου, και στίχους της Σοφίας Αργυροπούλου, είχε ως αποτέλεσμα, να συνεργαστούν εκ νέου, στην διασκευή του «Γιατί να σε αγαπάω», που είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν ο Νίκος Κουρκούλης. Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το «Γιατί να σε αγαπάω», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Ηλία Φιλίππου, ερμηνευμένο από την χαρακτηριστική λαϊκή φωνή του Θοδωρή Βερλή, έγιναν πριν από λίγες μέρες σε πολυτελή βίλα στην Παλαιά Φώκαια, και το αποτέλεσμα δια χειρός Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, αναμένεται μοναδικό… Η διασκευή του «Γιατί να σε αγαπάω» από τον Θοδωρή Βερλή, κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την Prime Productions.

Last modified on 08/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr