Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Νίκος Ρωμανός: Απίστευτες εικόνες από το sold out live του στο Voice της Βέροιας

Νίκος Ρωμανός: Απίστευτες εικόνες από το sold out live του στο Voice της Βέροιας

Μεγάλη αίσθηση στον κόσμο, έχει προκαλέσει ο Νίκος Ρωμανός. Ένας διαφορετικός λαϊκός ερμηνευτής, που με τη δική του καλλιτεχνική «ταυτότητα», έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια, να βάλει τη «σφραγίδα»

του στη μουσική σκηνή. Το νέο του τραγούδι «Όταν είμαστε αγκαλιά», μέσα σε χρόνο dt, κατάφερε να ξεπεράσει τα 2.000.000, ενώ οι στιγμές που βιώνει στο sold out live tour του ανά την Ελλάδα, είναι μοναδικές. Όπου και αν εμφανιστεί, γίνεται το αδιαχώρητο κόσμου. Φέροντας τον τίτλο του απόλυτου διασκεδαστή, ο Νίκος Ρωμανός, πρόσφατα εμφανίστηκε στο Voice της Βέροιας, όπου «γκρεμίστηκε» το μαγαζί. Εκατοντάδες πανέρια λουλουδιών στα πόδια του, ο κόσμος πάνω στα τραπέζια, με τους μουσικούς του να αναβιώνουν τις στιγμές των φιλοδωρημάτων σε ευρώ, και ο Νίκος Ρωμανός, που ετοιμάζει νέα μουσικά πράγματα με τη Sonar Music, έκανε ένα κατάμεστο κόσμου μαγαζί, μία τεράστια αγκαλιά. Και επειδή η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο με τον Νίκο Ρωμανό, ο δημοφιλής ερμηνευτής, επιστρέφει για ένα ακόμη δυνατό live στο Voice, το Σαββάτο 25 Μαΐου.

Last modified on 23/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr