Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ένα και ένα (1+1) δεν κάνει δύο: Η απάντηση μέσα από το νέο τραγούδι του Σάκη Αρσενίου με την υπογραφή Τουρατζίδη-Tsiko

Ένα και ένα (1+1) δεν κάνει δύο: Η απάντηση μέσα από το νέο τραγούδι του Σάκη Αρσενίου με την υπογραφή Τουρατζίδη-Tsiko

Δείτε το (1+1) της καρδιάς του Σάκη Αρσενίου: Ύμνος στον έρωτα το νέο του τραγούδι δια χειρός Τουρατζίδη-Tsiko (βίντεο) Αν νομίζατε ότι, ένα και ένα

(1+1) κάνει δύο, κάνατε λάθος.Ο Σάκης Αρσενίου, μέσα από το νέο του τραγούδι, μας αποδεικνύει ότι (1+1), κάνει ένα (1), ειδικά σε ότι αφορά την αγάπη. Με τον απόλυτο καλοκαιρινό ρυθμό, σε μουσική του μετρ Μιχάλη Τουρατζίδη, και στίχους της ταλαντούχας Jenny Tsiko, που αποτελούν πλέον το δίδυμο της επιτυχίας, επιστρέφει δισκογραφικά ο Σάκης Αρσενίου. Ανεβαστικό, χορευτικό, ξεσηκωτικό, από το πρώτο κιόλας άκουσμα του, το (1+1), σε κάνει να θέλεις να λικνιστείς στον ρυθμό του, και να το αφιερώσεις στο ένα (1), της καρδιάς σου. Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ, υπό την σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη, έγιναν στην Πελοπόννησο, όπου ο Σάκης Αρσενίου, μαζί το ένα (1) της καρδιάς του, και τους φίλους τους, κάνουν το πιο κεφάτο tour της αγάπης. Απολαύστε το!

 

 

Last modified on 31/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media