Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Τραγούδια για την Μάνα " Ακριβή μου Μητέρα "

Τραγούδια για την Μάνα " Ακριβή μου Μητέρα "

Ένας ύμνος στον πιο αγαπημένο άνθρωπο της ζωής μας. Συναισθήματα, εικόνες, λέξεις, ανιδιοτελής αγάπη ξεχειλίζουν μέσα απο τα τραγούδια αυτά.Ο τραγουδοποιός Χρήστος Γιαννόπουλος μελοποίησε 19 στίχους για τη μάνα 16 στιχουργών

και τα ερμήνευσε μαζί με άλλους 14 τραγουδιστές. Τα συμπεριέλαβε σε ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ με τίτλο. ‘’Ακριβή μου Μητέρα’’‘’Εικόνες και λέξεις’’ σέ στίχο Τριάδας Ζαχάκη ερμηνεύει ο Σπύρος Παπαδήμας. https://www.youtube.com/watch?v=0ldW9_wWkfoΗ  μάνα θυσία, η εργαζόμενη, η αγωνίστρια, η κουρασμένη, η γερασμένη, η μάνα του φονιά, η Μανιάτισσα, η Μικρασιάτισσα η μάνα της προσφυγιάς και του ξεριζωμού.‘’Η Θυσία΄΄ σε στιχο Δημήτρη Τσουμέτη ερμηνεύει ο Σπύρος Παπαδήμας. https://www.youtube.com/watch?v=tI5D0w0RhVgΗ  μάνα που έχει δώσει τη ζωή της ολόκληρη, την ανάσα της, τα ξενύχτια της, τις αγωνίες της, το χαμόγελο της για τα παιδιά της.‘’Αναντικατάστατη’’ σε στίχο Κώστα Ιερομνήμων ερμηνευει ο Πάνος Μπλέτζας. https://www.youtube.com/watch?v=zy7atkuId4g  κυκλοφορεί από την Καθρέφτης music.

Καλή Ακρόαση

 

 

 

 

Last modified on 14/06/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr