Print this page
Ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύει Μάνο Ελευθερίου (video)

Ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύει Μάνο Ελευθερίου (video)

Με ένα τραγούδι που είναι βασισμένο στον λόγο του αείμνηστου ποιητή και στιχουργού, Μάνου Ελευθερίου εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Walnut Entertainment ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, Γιώργος Νταλάρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαχρονικός καλλιτέχνης, μέσα από τη νέα δισκογραφική του στέγη, μας παρουσιάζει το τραγούδι «Εν Ερμουπόλει» που έγραψαν ο Μάνος Ελευθερίου και ο συνθέτης Μιχάλης Τερζής και είναι αφιερωμένο στη Σύρο.Το single οπτικοποιήθηκε από τον Νίκο Σούλη σε ένα ευρηματικό video clip όπου ο Μάνος Ελευθερίου «συναντά» τον Γιώργο Νταλάρα, σε μαγικά στιγμιότυπα και εικόνες της Σύρου.

Ο χρόνος, ο τόπος και η μαγεία συνυπάρχουν στο συγκεκριμένο τραγούδι, ενώ στη συνέχεια, στα τέλη Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει σε δίσκο ο «Νοητός Λύκος», η σημαντική παράσταση του τελευταίου έργου του Μάνου Ελευθερίου που μελοποιήθηκε από τον Γιώργο Ανδρέου και παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Οκτώβριο 2018.
Η παράσταση ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει σε δίσκο τον Σεπτέμβριο του 2019 με ερμηνευτές τον Γιώργο Νταλάρα, τον Χρήστο Θηβαίο και την Μάρθα Φριτζήλα. Ο «Νοητός Λύκος» θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτική έκδοση με ιδιαίτερη εικαστική πρόταση και θα παρουσιαστεί στο κοινό σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στο σπουδαίο αυτό έργο.

 

Last modified on 02/07/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media