Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Και η Εθνική Ελλάδος τραγουδάει Λένα Ζευγαρά: Στο μικρόφωνο ο Κώστας Μανωλάς (βίντεο)

Και η Εθνική Ελλάδος τραγουδάει Λένα Ζευγαρά: Στο μικρόφωνο ο Κώστας Μανωλάς (βίντεο)

Στο δικό της «γήπεδο» ανέβασε η Λένα Ζευγαρά τον Κώστα Μανωλά, που έπαιξε αλλιώτικη «μπάλα», από τη θέση του τραγουδιστή αυτή τη φορά, και το θερμόμετρο της διασκέδασης,

χτύπησε «κόκκινο». Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, δείχνοντας να είναι θαυμαστής της Λένας Ζευγαρά, πήρε το μικρόφωνο από τα χέρια της, γνωρίζοντας απέξω και τραγουδώντας τις επιτυχίες της, τη μία μετά την άλλη.

Δίνοντας ρεσιτάλ ερμηνείας με το «Όνειρα», ο Κώστας Μανωλάς, με σύσσωμη την «Εθνική Ελλάδος» να τον αποθεώνει, όπως οι Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης , Μανιάτης και άλλοι, στη συνέχεια ερμήνευσε το live unplugged της, που περιλαμβάνει, πέντε μεγάλες επιτυχίες του παραγωγού της, Μιχάλη Τουρατζίδη, όπως το «Αμαρτίες», «Έχασα τη Γη», «Ζημιά», και άλλα, κερδίζοντας το χειροκρότημα. Το γλέντι, με τη Λένα Ζευγαρά στο γήπεδο της διασκέδασης, και με συμπαίκτες της, την «Εθνική Ελλάδος», κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Last modified on 02/07/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media