Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Λευτέρης Πανταζής: Πώς πανηγυρίζει στην πισίνα το ρεκόρ views στο Youtube σε μία μόλις εβδομάδα του νέου του τραγουδιού (βίντεο)

Λευτέρης Πανταζής: Πώς πανηγυρίζει στην πισίνα το ρεκόρ views στο Youtube σε μία μόλις εβδομάδα του νέου του τραγουδιού (βίντεο)

Νιώθοντας πραγματικά ευλογημένος για την αγάπη του κόσμου, που τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, ο Λευτέρης Πανταζής, ένιωσε την ανάγκη, να ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά δημόσια τους θαυμαστές του.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, που έχει ξεκινήσει ήδη το summer live tour, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αφορμή τα 423.000 views στο Youtube, που συγκέντρωσε μέσα σε μία μόλις εβδομάδα κυκλοφορίας το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Θα χωρίσω και θα το πανηγυρίσω», (τα οποία μέσα σε χρόνο dt, από τη στιγμή που γύρισε το βίντεο στην πισίνα του, έφτασαν τις 420.000 και ανεβαίνουν), θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αγάπης και ευγνωμοσύνης. Σε μουσική του παραγωγού του, Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους των Θοδωρή Μακρίδη και Valentino, ο Λευτέρης Πανταζής, ερμηνεύει το απόλυτο summer hit, και ευχαριστεί τον κόσμο, που το «πανηγυρίζει» μαζί του.

Σας ευχαριστώ!!!!

Last modified on 04/07/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media