Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Nίκος Ρωμανός: Αποθεώνει με την ερμηνεία της στα ελληνικά το «Αγάπη μου γλυκιά» η διάσημη Λιβανέζα «Πάολα» Sarina Cross (βίντεο)

Nίκος Ρωμανός: Αποθεώνει με την ερμηνεία της στα ελληνικά το «Αγάπη μου γλυκιά» η διάσημη Λιβανέζα «Πάολα» Sarina Cross (βίντεο)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν καλλιτέχνη, το τραγούδι του, να τραγουδιέται από όλο τον κόσμο. Με την κυκλοφορία του «Αγάπη μου Γλυκιά», που έχει ξεπεράσει τα 2.420.000 views στο Υοutube, ο Νίκος Ρωμανός,

ζει μοναδικές στιγμές και εκδηλώσεις θαυμασμού, αφού εκατοντάδες κόσμου, μικροί και μεγάλοι, επώνυμοι και μη, ερμηνεύουν με τον δικό τους τρόπο, το τραγούδι, και του στέλνουν τα βιντεάκια. Φανερά συγκινημένος ο ερμηνευτής, πριν από λίγες μέρες ανάρτησε στα social media του, την έκπληξη που του έκανε η διάσημη Λιβανέζα, αρμενικής καταγωγής, Sarina Cross, ερμηνεύοντας και αφιερώνοντάς του, το «Αγάπη μου Γλυκιά». Η Sarina Cross, που ξεχωρίζει με τις μοναδικές φωνητικές της ικανότητες, αλλά και την εκρηκτική σκηνική της παρουσία, που κάνουν πολλούς να την παρομοιάζουν με τη δική μας Πάολα, είναι λάτρης της Ελλάδας και του ελληνικού τραγουδιού, αλλά όπως αποδείχτηκε, και θαυμάστρια του Νίκου Ρωμανού.

 

 

Last modified on 15/07/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media